UNO Vulkanizerski servis


Osnovne Informacije:

 • Cara Dušana 74
 • Zemun
 • 11080
 • Srbija
 • 011/2198 883
 • unoservis@yahoo.com

UNO Vulkanizerski servis – Vulkanizer Zemun.

 • Lasersko centriranje trapa
 • Prodaja guma
 • Vulkanizerske usluge
 • Brzi servis
 • Cuvanje guma – Hotel za gume

Lasersko centriranje trapa

Redovno centriranje trapa je nešto što nijedan vlasnik automobila ne sme da propusti. Veoma je bitno za sigurnost i udobnost vožnje, pogotovo na našim putevima. Osim toga, pravilno podešan trap omogućava ravnomerniju potrošnju pneumatika i goriva. Osmi redovnog, centiranje trapa se vrši i nakon zamene bilo kog dela na samom trapu kao što su amortizeri, opruge… Sam aparat za centriranje pomoću sistema kamera posmatra automobil kao celinu i snima sva četiri točka odjednom, određujući za svaki točak posebne parametre

Prodaja guma

Odabir pravih pneumatika za Vaš automobil je izuzetno bitan jer utiče na sigurnost i udobnost vožnje. Potrebno je da prilikom kupovine uzmete u obzir više faktora, a ne samo jedan tako da npr. ne bi trebalo da jedini i odlučujući faktor pri odabiru guma bude njihova cena. Postoji i mnogo drugih stvari koje treba uzeti u obzir kao što su vek trajanja, ponašanje na suvoj i mokroj podlozi, prilagođenost godišnjem dobu… Sve ovo zajedno čini gume važnim segmentom održavanja automobila. U autoservisu UNO ćete dobiti savet i ljubaznost na kakvu retko gde možete da naiđete. Posetite nas, uverite se i dok čekate montažu bićete poslućeni kafom i sokom u opuštenoj atmosferi.

Vulkanizerske usluge

S obzirom na njihovu stalnu eksploataciju gume treba redovno kontrolisati. Dubina šare, pritisak u gumama i njihova starost su veoma bitan deo bezbednosti vozača i automobila. Kod nas pored toga možete dobiti uslugu balansiranja točkova kojom se izjednalavaju mase točkova na različitim stranama iste osovine. To se uglavnom vrši uz pomoć olovnih tegova koji se lepe(dodaju) na samu felnu. Nepravilna balansiranost točkova dovodi do neravnomernog trošenja guma, amortizera, do podrhtavanja automobila pri određenim brzinama, a sve to utiče na vožnju. Takođe, kod nas možete napuniti gume azotom. Zbog njihove poroznosti, može se desiti da gume pumpane komprimovanim vazduhom izgube 0,1 bar pritiska za samo mesec dana. Ponašanje guma punjenih azotom je drugačije. Njegovi veliki molekuli sporije ističu, tako da se isti gubitak manifestuje tek za pola godine.

Brzi servis

U autoservisu UNO možete obaviti i brzi servis Vašeg automobila. U pitanju su zamena kočionih pločica, diskova, amortizera. Delova trapa, kao što su spone, viljuške, kugle, silen blokovi….sve vezano za trapnu mehaniku. Sve one stine redovne stvari koje je potrebno raditi kako bi Vaš ljubimac na četiri točka bio u dobrom stanju. Naše osoblje će Vam svakako ukazati na eventualnu potrebu zamene nekog dela prilikom pružanja naših redovnih usluga.

Cuvanje guma – Hotel za gume

U auto servisu UNO mozete čuvati Vaše van sezonske gume. Više ne morate da brinete, gde su Vam gume, ne morate da ih teglite i skladištite. Da brinete da li će vam neko mozda ukrasti iste iz podruma. U našem posebnom magacinu, van spoljšnjih atmosferskih uticaja, cuvaju se Vaše vansezonske gume, Vaše je samo da dodjete, sve ostalo ćemo mi uraditi.

Radno vreme: Pon-Pet 08-18 ; Sub 08-14


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja