MACURA Vulkanizer


Osnovne Informacije:

  • Tošin bunar 232
  • Novi Beograd
  • 11000
  • Srbija
  • 011/2696 929
  • info@macura.rs

MACURA Vulkanizer Beograd – Zemun – Novi Beograd. Vulkanizerska radnja opremljena je najsavremenijim mašinama, za montažu, balansiranje i vulkaniziranje točkova.

  • Prodaja guma
  • Ispravljanje felni – popravka felni
  • Centriranje trapa
  • Hotel za gume

PRODAJA GUMA

Pored široke ponude pneumatika kod nas direktno na stanju možete pronaći sve veličine i vrste pneumatika za Brendove MichelinKleberContinentalTigarBFGoodrich.

Ispravljanje felni – popravka felni

Auto servis Macura vrši usluge servisiranja aluminijumskih i čeličnih felni. Trenutno vršimo sitnije popravke, kao što su nagnječenja felne (uz ivičnjak i slično) tj. ispravljanje felni, a radimo na tome da vrlo brzo počnemo sa – poliranjem felni u visokom sjaju, otklanjanje stare boje, priprema za farbanje i farbanje felni, kao i peskiranje felni.

CENTRIRANJE TRAPA

Auto servis Macura pruža usluge kompjuterskog centriranja trapa i mehaničarskih popravki na trapu.

Centriranje trapa na vašem vozilu je neophodna kako zbog vaše sigurnosti, udobnosti vožnje, tako i zbog vaših pneumatika. Podešavanjem trapa na fabričke mere se postiže stabilnost i racionalna potrošnja pneumatika kao i goriva. Pojava istrošenosti gazeće površine pneumatika može da ukazuje na dotrajalost pneumatika, na neodgovarajući pritisak u pneumatiku, na neodgovarajuću geometriju točka, na loše centriranje trapa ili na neizbalansiranost točka. Svaka od ovih pojava zahteva hitno preduzimanje korektivnih mera radi obezbeđenja aktivne bezbednosti vozila.

Centriranje trapa je bazirano na geometrijskoj voznoj osi. Pomoću preglednih grafika operater upoređuje aktuelne i referentne vrednosti. Aparat za centriranje trapa koristi savremeni integrisani video sistem kamera pomoću kojih pravi matematički model vozila, određuje položaj svakog točka u trodimenzionalnom prostoru i izračunava vrednosti trapa nezavisno u odnosu na osu rotacije. Centriranje trapa se preporučuje nakon bilo kakvog rada na trapu kao sto je zamena opruga (koje uvek treba menjati u paru), amortizera, spona, oscilirajućih ramena, letve volana.

HOTEL ZA GUME

Kada je srednja dnevna temperatura niža od 7°C savetuje se prelazak na zimske gume, a kada na proleće opet srednja temepratura vazduha pređe sedmi podeok savetuje se povratak na letnje gume. Najbolji način da gume sačuvate u sezoni kada se ne koriste je skladištenje u našem hotelu za gume.

Pošto zamenimo vaše gume, one koje skladištite biće pregledane kako biste znali koliko dugo još mogu da se bezbedno koriste, a potom položene u magacinski prostor koji zadovoljava uslove za propisno skladištenje guma.

Skladištenje guma je najlakši način da dva puta godišnje obavite zamenu, jer vas pošteđuje rukovanja prljavim gumama i odnošenja do vulkanizera, a čuva i dragocen prostor u vašem domu ili garaži.

Auto sevis Macura pruža sve vrste vulkanizerskih usluga u najkraćem mogućem roku. Pored ovih usluga vršimo i prodaju novih spoljnih i unutrašnjih guma, svih svetskih i domaćih proizvođača (MichelinKleberContinentalGoodyearDunlopPirelliBFGoodrichSavaTigarBarum i dr). Pored putničkih pneumatika u ponudi su i gume za terenska i laka dostavna vozila.

Vulkanizeri Beograd

 

 

 

 

 

 

Pogledajte i:


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja