Adam Auto Servis Vulkanizer


Osnovne Informacije:

Vulkanizeri Beograd Vulkanizerske radnje
  • Tosin bunar 166
  • Novi Beograd
  • 11080
  • Srbija
  • 011/2695 844
  • office@adam.co.rs

Adam Auto Servis je specijalizovan za prodaju pneumatika, vulkanizerske usluge, ispravljanje felni i centriranje trapa Novi Beograd, Zemun.

Naša vizija je bila da da to bude jedan od malobrojnih vulkanizerskih servisa kako u Zemunu tako i na teritoriji Beograda, koji bi klijentu pružio profesionalnu uslugu i adekvatnu cenu za pružene usluge.

Auto servis ADAM je među prvima počeo sa prodajom pneumatika kroz sam servis, jer je do tada praksa bila da se pneumatici prodaju uglavnom po specijalizovanim prodavnicama auto delova i potom se montaža vršila u određenim ne specijalizovanim servisima. Uporedo sa pokretanjem vulkanizerske delatnosti, započeli smo i delatnost centriranja trapa na automobilima.

Nakon 10 godina rada, firma auto-gume ADAM otvara novi servis na još jednoj lokaciji pokušavajući time da doprinesemo još bolju kooperaciju sa svim svojim klijentima, povećanjem kapaciteta trudimo se da klijentima u[tedimo vreme, koje je veoma značajan resurs u biznisu. U to vreme započinjemo i širenje palete brendova pneumatika koje su i danas zastupljene u našem auto servisu.

Izrastamo u jednog od vodećih prodavaca auto-guma u Beogradu, i trudimo se da uvek idemo u korak sa tehnološkim dostignućima koje su gotovo svakodnevne u ovoj delatnosti biznisa, zastupajući većinu svetskih brendova auto guma. U asortimanu se nalaze gume svih dimenzija, za različite sezone i različite tipove vozila.

Osluškujući pažljivo zahteve i potrebe naših klijenata 2014 godine pored prodaje auto guma, centriranja trapa, ispravljanja felni i reglaže trapa uvodimo novu uslugu za naše klijente – hotel za auto gume u kome možete ostaviti pneumatike koji će biti čuvani na pravi način za sledeću sezonu.

adam vulkanizer beograd

VULKANIZERSKE USLUGE

Pod vulkanizerske usluge ubrajamo:
Demontaža i montaža gume na mašini – krpljenje unutrašnje gume (fleka) -balansiranje točka na mašini – demontaža i montaža točka na kola – sezonska zamena kompletnog točka – popravka tubeles gume proboj (inekcija) – topla fleka (na spoljnoj gumi) – balansiranje točka

ISPRAVLJANJE FELNI

Za razliku od evropskih stanje naših puteva i nije tako sjajno pa često dolazi do neprijatnih situacija. Udarne rupe, ulegnuća, ispupčenja na putevima su uzroci zbok kojih dolazi do krivljenja, napuknuća ili pucanja felni.
Čak i mala naprsnuća mogu dovesti do problema, guma više neće prijanjati na felnu u potpunosti, gubiće pritisak, dolazi i do debalansa točka što će opet rezultirati stvaranju vibracija koje mogu veoma loše da se odraze na udobnost vožnje ali i na oštećenja trapa, ogibljenja, upravljačkog sistema i samih guma.

REGLAŽA TRAPA

Reglaža ili centriranje trapa je još jedna od veoma bitnih stavki za vašu bezbednost jer direktno utiče na pravilno oslanjanje svih točkova na podlogu, držanje vozila na putu i u mnogome utiče na udobnost u vožnji .
Da bi se bezbedno vozili trap trebate centrirati na svakih 15-20.000 km, prilikom promene amortizera, krajeva spona, kugli, ili bilo kog dela oslanjanja automobila. Kada osetite u vožnji da “vuče” na stranu, vreme je za centriranje trapa, pored bezbednosti koja je na prvom mestu, sačuvaćete gume od nepotrebnog habanja, kao i gorivo.

HOTEL ZA AUTO GUME

Odlaganje guma posle letnje ili zimske sezone nije tako jednostavno kao što se čini. Ako već i imate mesto gde ćete odložiti skinute pneumatike, nadamo se da ste uspeli da ih sačuvate. Ako nemate mesta ili adekvatne uslove za čuvanje pneumatika tu smo da Vam pomognemo i sprečimo neprijatne situacije!
Obezbeđujemo i garantujemo adekvatan smeštaj za vaše pneumatike i vraćamo ih na vaše vozilo u jednako dobrom stanju kao kada smo ih skinuli sa vozila. Da bi obezbedili tu jednakost imamo poseban prostor sa kontrolisanim uslovima u koje će vaši pneumatici ili kompletni točkovi biti sačuvani.

PRODAJA UNIVERZALNIH LETNJIH ZIMSKIH AUTO GUMA

adam auto gume prodaja beograd

Radno vreme:

Pon – Pet. 08-00 do 20-00h

Subota       08-00 do 16-00h

Vulkanizeri Beograd

 

 

 

 

 

 

Pogledajte i:


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja