Sminka za maturu

SMINKA ZA MATURU

Sminka za maturu. Počele ste polako da se spremate za maturu? Približava se i taj veliki dan. Haljina je tu, ali niste još smislile kako ćete se našminkati? Bilo da je u pitanju mala ili velika matura, vi morate blistati. To je jedno od najvažnijih večeri i svaka devojka mora izgledati najlepše. Imate osećaj da će na maturi sve oči biti uprte u vas, da će vas svi odreda meriti i odmeravati, i u priličnoj ste frci. A tek cene… Pored besprekorne toalete, blistavog osmeha, šminka je nešto što je neizostavno da vaše lice pleni punim sjajem, baš kao što i dolikuje velikoj večeri u vašem životu.

SMINKA ZA MATURU – ISKUSTVA

Spremanje za maturu oduzima mnogo vremena. To je jedno od najvažnijih večeri i svaka devojka mora izgledati najlepše. Gledanje poznatih ličnosti i njihovog savršenog izgleda pomalo deprimira, jer devojke žele biti kao one, dok je to, ipak, previše za njih, jer se na licima poznatih ličnosti nalazi šminka.
Toplo savetujemo: nemojte se šminkati same! To zaista nije isto kao kada vas našminka profesionalni šminker. Make up saloni i privatni šminkeri kažu da je veoma bitno na vreme rezervisati svoj termin. Čak i mesec dana pre mature. Za dobar makeup profesionalnim šminkerima je potrebno i četiri sata.
sminka za maturu
SMINKA ZA MATURU – SAVETI

Par saveta za sminkanje za maturu ukoliko to radite bez profesionalnog sminkera ili nemate dovoljno novca za kozmeticke salone. Kako biste za svečani dan imale lepo lice, izbegavajte slatkiše nekoliko dana. Puder kupite sa nekim ko se razume u to jer je to najvažnije od šminke, to je osnova. Naravno, ne zaboravite rumenilo, da biste imali prirodniji izgled.

Sminka za maturu Oči

Važno je da izaberite jedan stil i da ga se pridržavate do kraja. Da li je to blago senčenje u zlatnobakarnim nijansama, ili svetloroze senka s crnim ajlajnerom, maskarom, vestackim trepavicama. Medju devojkama danas je najpopularniji “smokey eyes”.

Vestacke trepavice

Danas nijedan makup nije potpun bez veštačkih – lažnih trepavica. Proverite da li vaš šminker ima trepavice, ili možete doneti sami. Takođe, sa veštačkim trepavicama postići ćete super efekat, jer će vam oči izgledati krupnije.

Sminka za maturu Usne

Pravom bojom na usnama možete napraviti kombinaciju kakvu želite. Izbor karmina zavisi od toga kako ste našminkali oči. Držite se starog dobrog pravila blage usne – jake oči i obratno. Sjaj ili karmin uvek imajte kod sebe kako biste bile sređene u svakom trenutku i kako bi takve usne krasile najlepši osmeh na maturi.

Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja