Anastasijevic Kamenorezacka radnja


Osnovne Informacije:

Anastasijevic Kamenorezacka radnja beograd
  • Surčinska 9r
  • Beograd
  • 11000
  • Srbija
  • 060/5004 409
  • granitimermeranastasijevic@gmail.com

Anastasijevic kamenorezacka radnja Beograd i sinovi dugi niz godina bavi se izradom nadgrobnih spomenika od mermera i granita, kao i obradom sa postavljanjem mermera i granita u građevinarstvu. Možemo stvoriti umetničko delo koje odgovara vašim potrebama i budžetu. Našim klijentima nudimo veliki izbor prirodnog kvalitetnog kamena.

Spomenici od mermera i granita

Proizvodimo nadgrobne spomenike i sve vrste galanterije (u koju spadaju vaze, stubovi, minareti, turbani, buktinje, lopte, stepenice/stepeništa, žardinjere, pehari, piksle, svećnjaci i slično) od mermera i granita. 

U ponudi imamo najširi i najkvalitetniji izbor na tržištu sa preko 350 urađenih nadgrobnih spomenika i isto toliko zadovoljnih mušterija.
Nadgrobni spomenici su tužna stvar, ali i neophodnost života.

Uspomene na svoje najmilije možete zadržati u vašim sećanjima ali nadgrobni spomenik će nadživeti sva naša sećanja još mnogo vekova.
Nadgrobne spomenike možemo izraditi u velikom spektru boja, tekstura mermera i granita. Arhitektonska rešenja možete dobiti i besplatno od nas, a svakako da možemo izraditi i po Vašoj želji.

Nadgrobni spomenici se podižu kao znak poštovanja i sećanja na naše voljene koji vise nisu pored nas. Nadgrobni spomenici izradjeni od kvalitetnog granita i mermera će postojati vekovima nakon izrade, dajuci do znanja porodici, prijateljima ali i slucajnim prolaznicima, čije je večno prebivalište pored kojeg stoje. Podizanje nadgrobnog spomenika je emotivan i jedinstven dogadjaj u nasim zivotima u kome treba da ucestvuje cela porodica. To je i prilika da negujemo, potvrdimo ili iznova izgradimo čvrstu povezanost koja karakteriše porodicu i naše najbliže.

Nadgrobni spomenici se danas izradjuju od najkvalitetnijih vrsta granita ili mermera, koji su sasvim zasigurno najbolji materijali za izradu spomenika.

Kamenorezacka radnja Anastasijevic i sinovi će ispuniti sva Vaša očekivanja. Naša najbolja reklama su 500 i više zadovoljnih klijenata iz cele Srbije.

ENTERIJER I EKSTERIJER

Kuhinje od granita i mermera

Vršimo izradu kuhinja i kuhinjskih elemenata od najkvalitetnijeg granita i mermera. Takođe nudimo usluge projektovanja i montaže po najvišim standardima. Zbog naših radova su “Anastasijević i sinovi” postali sinonim za kuhinje od granita i mermera. Pogledajte našu galeriju i uverite se u naš kvalitet.

Kupatila od granita i mermera

U našoj ponudi možete naći bogat izbor ploča od najkvalitetnijeg granita i mermera. Takođe Vam na raspolaganju stoji i naš tim za projektovanje i montažu, koji će Vam svojim dugogodišnjim kamenorezačkim iskustvom i entuzijazmom rado izaći u susret.

Podovi od granita i mermera

Tražite način da oplemenite Vaš dom ili poslovni prostor? Granit i mermer se smatraju jednima od najplemenitijih arhitektonskih elemenata, a sa sigurnošću tvrdimo da će Vam naši podovi od granita i mermera pomoći u toj nameri. Pogledajte galeriju i uverite se.

Stepenice od granita i mermera

Stepenice od granita i mermera vekovima krase palate, i svojom lepotom su bile simbol prestiža. Sigurni u visok kvalitet našeg granita i mermera, garantujemo da će Vam naše stepenice upotpuniti sklad i lepotu arhitekture Vašeg doma.

Terase od granita i mermera

Šta ima lepše od jutarnjeg ispijanja kafe dok posmatrate lepotu horizonta sa terase? Naš granit i mermer  najvišeg kvaliteta će Vam ovaj osećaj upotpuniti, i učiniti da traje godinama. Uverite se u naš kvalitet.

Prirodni dekorativni kamen

Ukoliko tražite način da dodatno ulepšate spoljašnje zidove Vašeg doma, ili bilo kog drugog objekta, naš tim Vam stoji na raspolaganju i spreman je da Vam izađe u susret i ponudi Vam samo najkvalitetniji materijal i uslugu najviših svetskih standarda.

Vrsta mermera ili granita od koje izrađujemo naše proizvode zavisi od želje kupca, u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima, vrlo često po našoj preporuci vezanoj za postojanost, održavanje i izgled.

Sarađujemo sa domaćim proizvođačima kao i sa svim poznatijim uvoznicima mermera ili granita, tako da nam je dostupan kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na našem tržištu.

Sve naše proizvode isporučujemo na teritoriji Balkana.

kamenoresci beograd


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja