Robna Kuća ALATA Let’s DO IT


Osnovne Informacije:

  • Batajnički Drum 1 Zemun
  • Beograd
  • 11000
  • Srbija
  • 011/3715 385

Robna Kuća ALATA Let’s DO IT, je osnovana od strane firme LDI TOOLS d.o.o. iz Beograda u martu 2016. godine. Bavimo se prodajom veoma širokog asortimana profesionalnog i hobi alata i mašina različitih vrsta i namena najpozanatijih svetskih brendova.


Koncept prodavnice Let’s DO IT i same prodaje je zamišljen od strane austrijske firme 3e iz Austrije sa sedištem u Wels-u čiji smo akcionari. Firma 3e je nas najveći dobavljač i partner. Pruža nam potpunu podršku prenašanjem svog dugogodišnjeg iskustva i znanja u našem regionu i Evropi u trgovini baziranoj na konceptu koji mi predstavljamo na tržištu Srbije kroz Robnu Kuću ALATA Let’ DO IT na gotovo 2,500m2 prodajnog prostora u sklopu Tržnog Centra BN BOS na Batajničkom drumu br.1 u Zemunu.


Pored ručnog, električnog i benzinskog alata i mašina u ponudi imamo veliki asortiman:
> potrošnog materijala,
> šrafovske robe i okova,
> boje i lakovi,
> suva gradnja,
> voda, grejanje,kanalizacija i sanitarije,
> sezonskih proizvodi i domaćinstvo,
> kao jedna od novina, otvorili smo u sklopu naše prodavnice Robne Kuće ALATA deo sa vrtnim i sezonskim biljkama koji smo nazvali Moj VRT.

Naziv novo-otvorenog koncepta Moj VRT obuhvata širok asortiman kvalitetnog vrtnog bilja po veoma dobrim cenama i adekvatnom uslugom od strane naših kolega koje vam mogu pomoći u svakom odabiru sa savetom i preporukom. Pored biljaka, prateće opreme i materijala, poput đubriva, prihrane, semena itd. za vaš vrt ili baštu u ponudi je najveći asortiman baštenskog alata, benzinskih i električnih kosilica i trimera najpoznatijih svetskih brendova.


Koncept prodavnice Let’s DO IT i same prodaje je zamišljen od strane austrijske firme 3e iz Austrije sa sedištem u Wels-u čiji smo akcionari. Firma 3e je nas najveći dobavljač i partner. Pruža nam potpunu podršku prenašanjem svog dugogodišnjeg iskustva i znanja u našem regionu i Evropi u trgovini baziranoj na konceptu koji mi pedstavljamo na tržisti Srbije kroz Robnu Kuću ALATA Let’ DO IT na gotovo 2,500m2 prodajnog prostora u sklopu Tržnog Centra BN BOS na Batajničkom drumu br.1 u Zemunu – Beogradu.


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja