Vulkanizeri Karaburma

vulkanizeri karaburmaVULKANIZERSKE RADNJE – VULKANIZERI KARABURMA

Vulkanizeri Karaburma. Vulkanizerske radnje bi trebalo da su opremljene najsavremenijim mašinama, za montažu i demontazu guma, krpljenje guma, balansiranje i vulkaniziranje točkova.

Takodje specijalizovani vulkanizeri Beograd rade i reglazu – centriranje trapa. Pogledajte radnje u koje pružaju sve vrste vulkanizerskih usluga u najkraćem mogućem roku.

Postoje vulkanizeri koji vrše i prodaju novih i polovnih spoljnih i unutrašnjih guma, svih svetskih i domaćih proizvođača kao sto su na primer: Michelin, Kleber, Continental, Goodyear, Dunlop, Pirelli, BFGoodrich, Sava, Tigar, Barum, NOKIAN Tyres…

Informisite se kod vulkanizeri Karaburma kakvi su dezeni pneumatika, performanse. Odlucite se za izbor odgovarajućeg peumatika. Kupite zimske gume, letnje ili gume za sva godišnja doba. Odredjeni vulkanizeri Karaburma pored putničkih pneumatika u ponudi imaju i gume za kamione, terenska i laka dostavna vozila.

Vulkanizeri Karaburma rade i ispravljanje felni – popravka felni. U novijim ponudama rade se i hoteli za gume – ne morate da tražite mesto  u svom podrumu za njihovo skladištenje u vansezoni.

Pronadjite mobilne vulkanizere koji ce vam pomoći u svako doba dana od 0 – 24 h. Ako vam se npr. probuši guma u gradu ili na putu, a niste u mogućnosti, ne umete ili ne možete sami da je zamenite, nemate potreban alat ili nemate rezervni točak.

  Auto Servis Line

  Auto servis Line Beograd Vam pored servisnih usluga nudi i vulkanizerske usluge i to:

  Centriranje trapa
  Montažu i demontažu guma

  Reglaza trapa
  Centriranje (reglaza)

  • Jovanke Radaković 33a Mirijevo
  • Beograd
  Detailji

  Vulkanizer Maric

  Vulkanizer Marić Beograd nudi sve vrste vulkanizerskih usluga za putnička i laka teretna vozila.

  Demontaža i balansiranje guma
   

  Mi o gumama znamo

  • Dragoslava Srejovića 55
  • Karaburma, Beograd
  Detailji

  Dermatolog Beograd

  Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

  Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja