Profesionalno sminkanje

PROFESIONALNO SMINKANJE

Profesionalno sminkanje – uvek smo se pitali kako profesionalni sminkeri urade magiju sa sminkom. Bez obzira koliko se mi trudili, naša šminka jednostavno nikad ne moze biti toliko lepa.

Ukoliko idete na neki vazan dogadjaj, svecanost i zelite da zablistate u punom sjaju ipak je najbolje da odete u salon za profesionalno sminkanje ili da pozovete profesionalnog sminkera da vas nasminka u vasem stanu. Opcija dolaska profesionalnog sminkera je uvek dobrodosla pogotovo ako nemate vremena i zivaca da trazite parking ili ukoliko zelite da izadjete spremni i lepo nasminkani iz stana.

Bitno je da u stvari prilikom profesionalnog sminkanja vi dobijete postojanu sminku koja ce vam trajati tokom dana ili veceri i ne morate da razmisljate da li vam se sminka pokvarila kao sto je to slucaj kada se sami nasminkate. Naravno, profesionalni sminkeri imaju svoje trikove i tacno znaju kako da istaknu vase lepe crte lice ili da magicnim potezima uklone vase eventualne nepravilnosti lica. Najcesce se radi kompletna sminka, ali se mozete dogovoriti i samo za sminku ociju, ili namestanje vestackih trepavica.

profesionalno sminkanje

Postoji razlicito sminkanje odnosno za razlicite prilike:

  • Dnevna sminka : ona se radi kao blaga sminka, zbog prisustva dnevne svjetlosti. Stavlja se hidratantna krema ili tecni puder, puder u prahu; senke svetlijih nijansi, boja peska ili breskve; obavezna maskara (prilagodjena boji vasih ociju); sjaj za usne
  • Vecernja sminka : teska sminka, jake linije i tonovi zbog prisustva vestacke svetlosti. Stavlja se hidratantna krema ili tecni puder, puder u prahu, obavezno; iscrtane oci; senke jakih boja; karmin u skladu sa odecom i oblikom i punocom vasih usana
  • Scenska i TV sminka : vrlo jaka sminka, mnogo jaca od vecernje, zbog prisustva vestacke svetlosti – reflektora
  • Sminka za fotografiju : zavisi od kolicine svetlosti i prostora gde se vrsi fotografisanje
  • Šminka za venčanja : na dan vaseg vencanja profesionalni sminker dolazi na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme, predlaze i u dogovoru sa vama vam stavlja sminku za vencanje i ostaje sa vama sve dok ne obucete vencanicu
  • Šminka za maturu : Bilo da je u pitanju mala ili velika matura, vi morate da blistate to vece. To je jedno od najvaznijih veceri i svaka devojka mora da izgleda najlepse. Mozete se nasminkati same, ali ukoliko zelite da to vece budete najlepsi, angazujte profesionalnog sminkera da budete prelepi, da uzivate u svom izgledu, da vam matursko vece ostane u lepom secanju.

Profesionalno šminkanje može biti sa probom ili bez. Ukoliko želite da napravite probno šminkanje raspitajte se i dogovorite se sa vašim šminkerom da li to ulazi u cenu.

PROFESIONALNO ŠMINKANJE CENA

Za profesionalno šminkanje potrebno je izdvojiti u najvećem broju slučajeva od 2 500 do 6 000 dinara u zavisnosti od toga da li se šminkanje radi u salonu ili na vašoj kućnoj adresi.

PROSECNA CENA SMINKANJA

Prosečna cena za profesionalno šminkanje je oko 4 800 dinara.

Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja