MILUROVIC KOMERC


Osnovne Informacije:

  • Beogradska 32, Ugrinovci
  • Beograd
  • 11277
  • Srbija
  • 011/8409 528, 8409 810
  • office@milurovickomerc.com

Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima – Beograd kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom traktora, poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas smo zastupnici mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došli smo do stadijuma kada svakom kupcu možemo da ponudimo kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedimo servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Osim poslovnog prostora, u sklopu preduzeća je i veliki plac gde je uskladišten veliki broj poljoprivrednih mašina, kao i privatno carinsko skladište. Preduzeće trenutno broji 12 zaposlenih, sa tendencijom širenja, a u prilog tome govori i završen projekat nove poslovne zgrade sa izložbenim salonom, novim servnisnim centrom, i velikim magacinom rezervnih delova.

Kubota

Ponosni smo što možemo da Vam predstavimo traktore renomiranog japanskog proizvođača KUBOTA. U ponudi imamo poljoprivredne, voćarsko – vinogradarske i komunalne traktore od 12 KS – 175 KS. Osim traktora, KUBOTA proizvodi i namenske mašine manjih snaga za održavanje zelenih površina, čišćenje snega, itd. Traktori KUBOTA se odlikuju izuzetnim kvalitetom, tehnologijom koja ide u korak sa vremenom, i zadovoljavaju najstrožije zahteve EU. U sve modele su ugrađeni motori KUBOTA, čije su glavne karakteristike mala potrošnja goriva i dug radni vek. KUBOTA motori zbog svog kvaliteta spadaju među najprodavanije na svetskom tržištu u oblasti poljoprivrede i građevinarstva.

Kubota (Kverneland) priključne mašine

2012. godine, Kubota je kupila Kverneland group, pa shodno tome, naša kompanija „Milurović komerc“ od početka 2017. godine ima da ponudi nove Kverneland priključne mašine, ali sa nazivom  Kubota i sa prepoznatljivom narandžastom bojom. Poljoprivrednici su u mogućnosti da na jednom mestu nabave savremene i pouzdane traktore, kao i kompletnu liniju priključnih mašina: plugovi, tanjirače, setvospremači (germinatori), razrivači (gruberi), sejalice, rotodrljače, mulčeri, prkalice i mašine zelene linije. Naša kompanija od 2017. godine nudi proverenu i pouzdanu kombinaciju koja garantuje odličan učinak, dug radni vek priključnih mašina, kao i ekonomičnu poljoprivrednu proizvodnju.

Mascar

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i poljoprivrednu mehanizaciju renomiranog italijanskog proizvođača MASCAR. Ova kompanija, koja sve više osvaja naše tržište svojim kvalitetom u svom proizvodnom programu ima rol balere, motalice bala, kao i pneumatske sejalice.

Pogledajte i:


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja