Lekarska ordinacija tradicionalne medicine ŠAN


Osnovne Informacije:

  • Mite Cenića 11
  • Beograd
  • 11000
  • Srbija
  • 011/3988 136

Akupunktura Beograd. Akupunktura kao deo tradicionalne kineske medicine predstavlja metod koji se koristi za regulisanje protoka energije ili životne sile u telu pacijenta. U određene tačke duž meridijana tela (meridijanima protiče životna energija “Chi”) postavljaju se iglice koje svojim delovanjem uspostavljaju ravnotežu energije u organizmu jer bolest nastaje kada su ove tačke blokirane.

Akupunktura je tehnika stara nekoliko hiljada godina. Danas se praktikuje u kombinaciji sa drugim metodama kao što je elektro akupunktura ili moksibustija (njih takođe praktikujemo u ŠAN ordinaciji). Dobre rezultate akupunktura pokazuje u lečenju: alergija, problema sa stresom, sa lošim spavanjem, upalnih procesa organa za disanje, bolova u leđima, glavobolje, tegoba tokom menopauze, ali i problema sa neželjenim kilogramima.

Takođe, akupunkturom osnažujemo imuni sistem i podstičemo normalan tok energije kroz sve meridijane tela. Neophodno je da tretman akupunkture obavlja lekar licenciran za ovu vrstu delatnosti kako ne bi došlo do neželjenih problema i pogoršanja stanja pacijenta. U ordinaciji ŠAN, pod nadzorom dr Zorana Mančića, ovu tehniku uspešno izvodimo posebno ili u kombinaciji sa ostalim tehnikama, zavisno od potreba pacijenta.


Dermatolog Beograd

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja

Ponuda, Cene, Katalog, Prodaja, Proizvodnja